دبیر پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت با بیان اینکه شرایط جدید بینالمللی و کاهش محدوددیتها و آغاز مجدد فعالیتهای بانکی کشور مقارن گشته است افزود: «موضوع اصلی این همایش حول فرصتهای پساتحریم و همچنین فرصتهای جدید بینالمللی شکل گرفته است».
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی افزود: «در این جمع مفتخرم که کسانی حضور دارند که سهم بزرگی در پیشرفت نظام پرداخت کشور داشتهاند. همگان مستحضرند که تحریمها منحصر به مبادلات پولی و مالی نبودهو حوزه زیرساختهای ارتباطی (سختافزار و نرمافزار) را نیز شامل شدهاست. بنابراین شایسته است قدردان زنان و مردان بزرگ و کارآفرینانی باشیم که در شرایط تحریمهای ظالمانه و غیرمنصفانه در این حوزه نقشآفرینی کردند. لازم به ذکر است این پیشرفتها کافی نیست و با آرمانهای ما فاصله دارند».

وی این همایش را فرصت مغتنمی دانست که اندیشمندان حوزه بانکی، مدیران ارجمند نظام بانکی، سیاستمداران حوزه اقتصادی و ارتباطات بتوانند هماندیشی و تبادل نظر کنند. همچنین کارآفرینان حوزه فناوری اطلاعات بتوانند دستاوردهای خود را ارائه دهند. دکتر دیواندری در ادامه از دکتر سیف و همکارانش در بانک مرکزی و همچنین شرکت ملی انفورماتیک که در برگزاری این همایش پژوهشکده پولی و بانکی را یاری رساندند، تشکر و قدردانی کرد.
در پایان، دیواندری اهم برنامه های همایش امسال را به شرح زیر برشمرد:
· برگزاری 9 پنل تخصصی
· ده سخنرانی کلیدی
· سه نشست تخصصی با حضور مدیران ارشد بانکی
· پانزده کارگاه تخصصی
· هفت سخنرانی تخصصی با حضور سخنرانان برجسته خارج از کشور
· برپایی نمایشگاه با حضور شرکتهای فعال داخلی و خارجی و همچنین بانکها
· دریافت ۲۷۳ مقاله توسط دبیرخانه همایش و ارائه تعداد محدودی از آنها در دو روز همایش
· برگزاری جشنواره دکتر نوربخش طبق روال سالهای گذشته و مسابقه سخن تازه (که بخش جدیدی است که به همایش امسال اضافه شدهاست)